Ter Leede JO15-1 wint van de klasgenoten

Ter Leede JO15-1 – Foreholte JO15-1 eindstand 3-1

Ter Leede JO15-1 kreeg vandaag in eigen huis Foreholte op bezoek. Een beladen Teylinger duel vanwege de vele klasgenoten. Ook een titanengevecht tussen de vrouwelijke middenvelders Lisa van Ter Leede en Fleur van Foreholte. In eerste instantie leek Lisa het gevecht te winnen. Echter een goede omschakeling van Fleur resulteerde in de openingstreffer voor Foreholte. Het kleinste manneke van het veld, Chris, schoot de bal onberispelijk in het doel, 0-1 voor de bezoekers. 4 minuten later leek Foreholte de wedstrijd al te beslissen als Luuk V ongelukkig over de bal maaide . Zijn tegenstander had hierdoor vrij spel. Het schot werd eerst gestopt door de lat en de rebound door centrale verdediger Timo. Aan de andere kant had Ter Leede moeite met de hechte Voorhoutse verdediging. De rood gelen waren alleen gevaarlijk uit standaardsituaties. De corners van Viggo belandde uiteindelijk in handen van de keeper. Zoals ook de vrije trappen van Kian. Zijn derde poging was zo geplaatst dat de Foreholte eindelijk moest buigen, 1-1. Zijn vierde poging leek weer een gemakkelijke prooi. De bal glipte echter tussen de handen Foreholte keeper Jay door, ruststand 2-1.

Na rust gingen de bezoekers op zoek naar de gelijkmaker. Maar net als bij Ter Leede werden ze alleen gevaarlijk uit standaard situatie. Zelfs het inbrengen van pinchhitter Remco bracht geen soelaas. In vorige ontmoeting had hij eigenhandig Ter Leede geveld met 4 doelpunten. Vandaag kwam hij niet in het spel voor. Uiteindelijk was het een rake kopbal van Ter Leede topscorer Lex waarmee de wedstrijd werd beslist, eindstand 3-1 voor Ter Leede.

Na een valse start in de Hoofdklasse met als dieptepunt een 6-1 zeperd en rode kaart op het Gemeentelijk Sportpark S.J.C. werd de weg naar boven gevonden. Hierna werd er alleen nog verloren van de koploper RCL. Een beladen duel waar 2 weken later nog over gesproken en gebeld werd. Woensdag de laatste wedstrijd tegen Ajax Sportman Combinatie, benieuwd wat hoofdcoach Nino nu weer voor taktiek bedenkt. ASC heeft voor hem natuurlijk geen geheimen. Ook nemen we afscheid van Lisa. Zij zal na de winterstop aanschuiven bij de equipe van vrouwen hoofdtrainer Hassan Azoum. Gezien het spel is daar voor de Voorhoutse Fleur zeker een plekje.

Een trotse vader