Ter Leede JO17-2  –  Docos JO17-2  ;  5 – 2

Deze keer een vriendschappelijke pot tegen eveneens een 3e klasser uit een andere poule. Job had deze keer de tijd om eens langs te wippen en wat foto’s te showen en de bank wat natuurvragen voor te leggen. Het gaf verwarring en met 5 minuten had Docos de 0 – 1 achter JeffreyB. liggen. Julian was afwezig en werd als centrale verdediger vervangen door Joran en naast de eveneens afwezige vaste kracht op ons middenveld Tim, ontbraken er hierdoor 2 reguliere middenvelders. Met name in de 2e helft zouden we dat gemis gaan voelen. Docos zoals gezegd op voorsprong, maar na 10 minuten dan toch onze eerste goal door Pim, helaas in een F-doeltje aan de zijkant. Het bleek een voorbode, want 3 minuten later kregen we een terechte penalty en Daan schoot deze onberispelijk binnen, 1 – 1. Onze jongens kregen langzaam de overhand en in de 28e minuut was daar een geweldige no-look-pass van middenvelder JeffreyC. die Bas precies in zijn loop bereikte en alleen voor de keeper bracht en dan is de uitkomst eigenlijk al bekend, en de 2 – 1 een feit. Weer 3 minuten later bereikte Pim Daan, die door een goede aanname en versnelling zichzelf opeens vrijstaand aan de rand van de 16-meter zette en doeltreffend de 3 – 1 binnen pegelde.

Even limonade en de nodige wisselingen. Kort na rust was daar een uitstekende pass van Daan op Brendan die beheerst de 4 – 1 maakte en een paar minuten later kon Brendan het ook wel alleen af en scoorde opnieuw zeer kalm de 5 – 1. Uiteindelijk wist in de 56e minuut Docos nog de 5 – 2 te scoren, maar was voor ons de buit allang binnen. De tweede helft toonde wel aan, dat we wel erg ver terug vielen en natuurlijk ontbraken 3 vaste krachten toen op het middenveld, maar toch – jullie kunnen beter. Gelukkig is daar altijd nog ons verdedigende blok van Dave en Stan, die echt niets weg willen geven. Man of the Match deze keer Maurits; altijd vol energie en gezonde agressie en zorgt met zijn aanvallende impulsen als back doorlopend voor dreiging vanaf de rechterkant, maar vergeet zijn verdedigende taken niet. Top Maurits. U ziet de B2-machine draait gewoon door en ook u kunt ervan genieten als u komende zaterdag met ons meefietst naar Foreholte.