Ter Leede JO17-2 – Quick Boys JO17-3

Ter Leede JO17-2  –  Quick Boys JO17-3    0  –  2
Deze zaterdag stond de volgende katwijkse tegenstander tegenover onze jongens. Door blessures bij JO17-1 moesten we rekening houden met invalbeurten/wissels en op onze beurt konden wij bij nood beroep doen op Stijn V., dankjewel Stijn. We begonnen voortvarend met een klein kansje voor Bas in de 2e minuut, maar daarna ging de wedstrijd op en neer zonder veel kansen en werd vooral de strijd op het middenveld geleverd. Tessa moest wel reddend optreden in de 35e minuut, maar verder voor rust geen wapenfeiten, behalve een technisch hoogstandje van Lucas (met de hak). Aangezien het zo’n typische wedstrijd was waar degene die scoort ook wint, trokken onze mannen na rust onmiddellijk weer van leer en dit resulteerde in een open kans voor Bas in 52e minuut, maar hij trof de keeper op zijn pad, in de 53e minuut zowaar een soort schiettent, maar alle drie de pogingen werden gekeerd en in de 55e minuut een schot van Stan, die net geen doel trof. En dan gaat het zoals verwacht de andere kant op en scoorde uiteindelijk QB de 0 – 1 en in de laatste minuten nog de onbelangrijke 0 -2. Onze B2 heeft goed gespeeld, met veel strijd en inzet en bij vlagen ook met goed spel, maar het was vandaag tegen een opportunistische en fysiek zware tegenstander net niet genoeg. We gaven in de slotfase net wat teveel ruimte weg en stonden positioneel niet helemaal goed meer, dat is jammer, maar niet getreurd, want er zijn voldoende lichtpuntjes; Joran mocht na lange tijd weer 30 minuten meespelen, en Stan deed het meer dan uitstekend op 6 en is man van de wedstrijd. Jammer dan weer het uitvallen van Thomas, we hopen dat je er zaterdag tegen Warmunda weer bij bent.