Ter Leede JO17-2  –  SJC JO17-2 ;  2 – 1

Zonder onze vaste aanvoerder Julian en klimgeit Daan en met halve krachten Pim en Brendan moesten wij voor onze laatste competitiewedstrijd aantreden tegen SJC. Gelukkig 3 prima invallers uit het kampioensteam: Keurten, Chris en Sjoerd – jongens bedankt. Het was ook nodig, want bij aankomst zag Bas eruit als een fanatieke ADO-fan; groen & geel. Niet echt fit. Wij begonnen voortvarend en al in de 2e minuut legde Jeffrey de bal rustig in de loop van Joran, die met mooi boogje de keeper verschalkte; 1 – 0. Al 1 minuut later kwam Jeffrey zelf alleen voor de keep, maar deze kon met de voet redding brengen. Maar dan, in de 5e minuut weet SJC al de gelijkmaker te scoren, 1 – 1. Toch waren de kansen voor ons. In de 13e minuut wachtte Matthijs net even te lang en kon de verdediger ingrijpen, 1 minuut later had Dave een prachtige lange bal op Brendan, die voorlangs mikte en in de 25e minuut schoot Stan van afstand over. Nadat Joran in de 40 minuut nog even extra rustpauze had genomen, schoot Jeffrey ook over en gingen we met gelijke stand rusten.

Natuurlijk wilden we onze 9e competitie-overwinning op rij binnen halen, maar SJC bleek zeer stug en fysiek sterk en er was werkelijk een verbluffende redding van JeffreyB. in de 55e minuut. Het bleef hierdoor toch 1 -1. De beide partijen gaven weinig weg en de wedstrijd ging op en neer, zonder verder veel echte kansen. Bas – weer beetje op kleur – kwam wel nog aantal malen door en Matthijs zag zijn inzet net over gaan, maar verder niet veel te melden. Tot de 76e minuut, waar Pim met onnavolgbare versnelling ineens 3 man passeerde, daarna de steekbal op Brendan – die de bal van op de achterlijn terugtrok naar de penaltystip, waar de dus volledig uitgeruste Joran in kwam lopen en zijn tweede van de dag beheerst binnenschoot, 2 -1. Weer 10 minuten later nog een geweldige poging van Jeffrey, maar die zag deze op de paal belanden. Man of the Match deze week; JeffreyB., had al paar goede reddingen deze zaterdag, maar die ene …., werkelijk FORMIDABEL en zo helpt een keeper een ploeg uiteindelijk aan de overwinning. Top man. Nu denken de volgers natuurlijk, dat de gang naar het sportpark verder overbodig is zonder het kijkgenot bij deze jongens, maar als het goed is kunt u ook in mei nog tweemaal langs de lijn genieten van deze mannen. Verder spelen we nog een toernooi bij ARC op 5-6-17 en volgt er afsluitend een klein feestavondje met de mannen (en hun ouders). Tot laterrr.