Ter Leede JO17-2  –  VVSB JO17-2 ;   2 – 0

Het is alweer een week geleden, dat onze mannen op donderdagavond aantraden tegen VVSB. Een stugge tegenstander wisten we nog van de oefenwedstrijd. Deze keer zonder BartM. en Mats, maar met Joran en Patrick. Al in de 2e minuut wist Sjoerd met een verre ingooi Thijs alleen voor de keep te zetten, maar deze greep goed in. Het was mooi om te zien, dat het middenveld goed draaide en er werd ook hoorbaar gecommuniceerd. Ook VVSB wist zich geen raad met ons en in de 18e minuut was daar het foutje en Luuk was het duveltje uit het doosje, draaide beheerst om de keeper en rondde kalm af, 1 – 0. In de 30e minuut was het opnieuw Luuk die de counter leidde, BartS. vond, die op zijn beurt Stan in stelling bracht, maar zijn schot ging voorlangs. Twee minuten later was er een fraaie combinatie tussen BartS. en Pieter, maar schoot eindstation Luuk in het zijnet. Dus rusten met 1 – 0 voor.

Geen reden om maar iets te veranderen in onze speelstijl, waarin Sam ook zijn draai en ruimte gaat vinden en Sjoerd ongenaakbaar is. In de 58e minuut speelde Thijs zich op onnavolgbare wijze vrij, bereikte BartS, maar deze kon deze open doelkans helaas niet verzilveren. Een hinderlijke blessure maakte dat BartS. eigenlijk nooit in zijn normale doen kwam. Vijf minuten later schoot Joran uit een vrije trap rakelings naast, maar in de 70e minuut stuurde Pieter met een formidabele pass Sam weg en die had zoveel vrijheid en ruimte, dat hij eveneens heel beheerst de bal bij de 1e paal langs de keep binnen schoof, 2 – 0. VVSB bleef optisch een overwicht houden, drukte en beukte, maar onze mannen geven geen krimp. Dit leidt bij tegenstanders tot wat frustraties, waardoor Sjoerd gehavend en VVSB met 10 man de wedstrijd af moesten maken. Kortom, onze tweede overwinning en dik verdiend. Man of the Match deze keer toch echt Luuk; hij zette het spel met zijn doelpunt op de wagen, was aanspeelbaar en alert en doorlopend “lekker vervelend” aanwezig, zoals normaal maatje BartS. dat is. Goeie pot man. Komende zaterdag kunt ook u deze mannen zien spelen, dan tegen HVV. We zien en horen u graag langs de lijn.