Ter Leede JO17-4  –  Blauw-Zwart JO17-4 de sokken van Lucas worden nabezorgd

Ter Leede JO17-4  –  Blauw-Zwart JO17-4 ;  2 – 2.

Na de schoenen van Roy vorige week waren het deze week de sokken van Lucas die nabezorgd moesten worden. Ik denk dat het een signaal van de jongens is, dat zij meer steun van het publiek willen hebben. Het wordt inderdaad steeds drukker langs de lijn en dat brengt zeker sfeer, maar nog meer lawaai mag best hoor. Ik beloof u dat als ik eerdaags weer wat meer tijd heb zeker bakkie mee kom doen.  Deze week zonder een van onze doelpuntenmakers, Koen, maar met Harvey, MatsBaat en LucasS. Jongens bedankt. Dus coachen met 3 Lucassen en 2 Matsen in het veld, ga er maar aan staan. We begonnen voortvarend en al in de 5e minuut had Roy een prima pass op Joris, die de bal perfect om de keep, maar ook de buitenkant van de paal heen krulde, jammer.  Toch hadden wij de overhand en bij een corner raakte Blauw-Zwart dermate van de leg, dat zijzelf de 1 – 0 voor ons aantekenden. Daana kwamen zij ook meer in beeld en na eerst een goede redding van LucasM. Moest de scheids wel penalty  toekennen na hands van Milan. LucasM. Kon hier niets tegen beginnen en dus met 1 – 1 rusten. Jeremy was toen al met veel pijn uitgevallen, 1e domper, en zal minimaal weekje verplicht moeten rusten. In de tweede helft pakte Blauw-Zwart met de wind mee het initiatief en scoorde binnen 4 minuten de 1 – 2. De 2e domper. En de volgende domper leek zich alweer aan te dienen, maar gelukkig wist Joris nog wie hij was en kon gewoon door. Wat wij kunnen kon Blauw-Zwart ook, ook zij hadden een duidelijke handsbal en nu kon Milan zijn misrekening zelf recht zetten vanaf hun penaltystip, en deed dit met verve; 2-2.  Ondanks kansen voor Jesse in de 59e minuut en in de 70e minuut voor een mooi vrijgespeelde Joris – beiden stuiten op de keeper – konden we niet meer scoren en zo eindigde deze leuke gelijkopgaande pot misschien wel terecht in een gelijkspelletje. We gaan komende zaterdag tegen een sterk RCL proberen de 3 punten te stelen.