Ter Leede JO17-4 – Ondanks veldoverwicht en keeper Max geen punten.

23-3-2019 Ter Leede JO17-4  – Fc Oegstgeest JO17-6 ; 1 – 2

Na vorige week van de troon te zijn gestoten, werden we verbannen naar veld 4. Toegegeven, dat hoeft voor ons geen nadeel te zijn, dus erg werd het niet gevonden. Met een pak aan invallers; Max, LucasS, Mats Baat, Justin en Thomas, jongens bedankt, werd aan de wedstrijd begonnen. Over de 1e helft kunnen we kort zijn. Die was helemaal voor ons. Mats Batenburg en later Thomas heerste samen met Derek achterin en we bleven continue de aanval zoeken, maar om een of andere reden kwamen we maar niet tot scoren. Dit wedstrijdbeeld maakte ons mogelijk wat onvoorzichtig, want C-keeper Max moest ook in de 1e helft al aantal malen knap redden op gevaarlijke uitvallen van Oegstgeest. Desondanks waren we het onder de zelfgemaakte limonade eens, we moesten zo doorgaan en na rust de kansen wel afmaken. En zo gebeurde. En opnieuw was het keeper Max, die als eerste weer een bal van de voeten moest plukken om een achterstand te voorkomen, maar ook nu waren we verblind door het veldoverwicht. Uiteindelijk lukte het ons dan toch, Koen zette goed door en wist de bal nog voor de goal te prikken en daar wist Fabian de bal over de lijn te drukken. Eindelijk voor; 1 – 0. En we gingen door natuurlijk, maar Oegstgeest had wat omgezet en wisten opeens een aantal malen de lopende man door ons centrum tijdig aan te spelen en waar Max nog paar keer kon redden of Oegstgeest zelf de kans verprutste, daar lukte het tweemaal kort achter elkaar wel om de bal tegen onze touwen te jagen. Kortom met 1 – 2 achter. En hoewel Derek lichtvoetig over het veld danste en steeds meer op de helft van de tegenstander kwam, leverde dit geen kansen voor ons op. Ook het doorschuiven uiteindelijk van Mats-Baat en met  maar 3 man achterin bracht geen kansen meer voor ons. De tegenstander wilde gewoon perse winnen en wij wisten diezelfde drang niet op te roepen en gingen dus ten onder. Dit leverde wat teleurstellingen op, maar na regen komt altijd weer zonneschijn, dus gauw op naar de volgende tegenstander – van afgelopen zaterdag – Quick Boys. U hoort snel weer van mij.