Ter Leede JO17-4  – SJZ JO17-2 6-2 overtuigende winst voor Ter Leede

Ter Leede JO17-4  – SJZ JO17-2 ; 6  – 2 (zaterdag, 6 oktober 2018)

Ook deze zaterdag de hoog nodige steun van jongens uit de JO17-3; Mats, Martijn, Duco en Teun, die al een wedstrijd erop hadden zitten en er nog even stukje aan vast moesten plakken. Martijn had er zelfs zoveel zin in, dat ie vast niet op tijd op zijn werk terecht is gekomen. Jongens bedankt. Daarnaast sprongen ook nog 2 oude bekenden bij; Luuk en Bart. We begonnen voorzichtig met in de 10e minuut en eerste kansje voor Milan. Het duurde tot de 18e minuut en toen wist Martijn de 1 – 0 te scoren en een paar minuten later had diezelfde Martijn na prima pass van Duco zelfs de 2e op zijn schoen, maar de keep kon redding brengen. Dat deed Lukas M. voor ons ook met een prima redding. Wij probeerden veel druk naar voren te zetten onder aanvoering van Luuk en uiteindelijk wist BartS. kort voor rust de 2 – 0 te maken, omdat de hele verdediging van SJZ plotseling vorm van narcolepsie vertoonde en niemand meer bewoog. Met dit presentje gingen we aan de limonade, maar 5 minuten na rust stond het alweer 2 – 1 na foutje aan onze kant. Gelukkig wist Roy al 1 minuut later  met een prima pass BartS. te vinden en die maakte de 3 – 1. Toen nog weer 1 minuut later BartS. weer een kadootje binnen prikte stond het 4 – 1 en waren de punten eigenlijk al binnen. In de 60e minuut eindigde een mooie aanval over 5 schijven bij Milan, maar die schoot naast. Toch was de toon gezet, en 5 minuten later opnieuw een prima aanval via Milan – Pascal en Roy opnieuw met de beslissende pass op BartS. die zijn 4e en onze 5 – 1 binnen schoot. Het levert hem volgens zeggen een zgn VierFa-19 op (ik geloof nooit dat vader Henk hierin trapt!). In de 70e minuut had Roy zijn prima pot kunnen bekronen met een goal, maar de keep stond hem in de weg, jammer. En dan opeens Pascal in de 75e minuut, 25 meter van de goal een streep en het net bolde na deze geweldige poging, 6 – 1. Dat SJZ nog de 6 – 2 maakten was niet meer belangrijk. De volgende wedstrijd tegen de reuzen van QB.