Ter Leede JO17-4 v Forum Sport JO17-6

Waren de titelaspiraties na de verloren wedstrijd tegen FC Lisse B (+ een heleboel aanvulling uit een hoger team) wat verdwenen, na gisteren kunnen we er dus helemaal naar fluiten. De wedstrijd tegen Lisse heeft waarschijnlijk de koppies vol gestopt met negatieve gedachten. Maar die 2e helft tegen Lisse, manmanman, die was me toch een partij goed gasten. Als jullie die wedstrijdvorm en mentaliteit tegen Forum Sport hadden tentoongespreid……..

Maar en Als, dat zijn nu net die 2 dingen waar je achteraf niks mee kunt. Het is en blijft een teamsport, als team win je, en verlies je. Alleen is het wel zo, nee, ik hou mij netjes in en heb mezelf even gecensureerd op wat ik op papier wilde zetten. Komt me trouwens wel bekend voor..

Terug naar de wedstrijd, ik ga er verder geen woorden aan vuil maken, dat mogen jullie op de training wel doen. Zelfreflectie zoals dat met een mooi woord heet.

Gelukkig hebben we de foto’s nog…..

https://goo.gl/photos/M3CJbJ8CAwTcvqe19