Ter Leede JO17-4 – Voorschoten JO17-4 de beer was los

Ter Leede JO17-4 – Voorschoten JO17-4 eindstand 4 – 1

U heeft van mij nog verslag tegoed van deze avondwedstrijd tegen normaal gesproken een lastige tegenstander. We hadden deze keer de broodnodige aanvulling van Martijn, Marijn, Jasper en Davy. Jongens bedankt, TOP. Ook Jesse is op de weg terug vanuit een blessure en goed voor halve wedstrijd. Het viel hem beetje tegen, geloof ik. Afgesproken, dat we vooral plezier in het spelletje moeten hebben en dit was met name bij Martijn niet aan dovemansoren gericht. Hij leefde zich de 1e helft helemaal uit en was een ware plaag voor de tegenstander, die geen moment grip kreeg.  Maar ook de anderen lieten zich niet onbetuigd en in de eerste 5 minuten gingen schoten van Martijn, Mats en Roy naast en ook daarna regende het kansen, maar we konden het net niet vinden. En dan is daar opeens Voorschoten met een vrije trap in de 30e minuut en op dit energiezuinige veld had Lukas even te weinig zicht en de bal plofte in het doel; 0 – 1. Beetje domper, maar geen nood, nog tijd genoeg. Nog maar weer eens een actie van Martijn, die Mats vond en diens droge schoot belandde eindelijk in het doel; 1 -1. De beer was nu los en nog voor de rust werd de wedstrijd feitelijk beslist toen uit een corner, of all people, Roy achterwaarts met het hoofd de 2 -1 wist te scoren. De limonade smaakte natuurlijk goed en wat omzettingen, zodat iedereen lekker aan spelen toe kwam. Helaas voor Voorschoten stonden Mats en Martijn nog wel binnen de lijnen en 5 minuten na rust vond deze keer Mats Martijn en die tekende de 3 – 1 aan en 1 minuut later wist Martijn met mooie boogbal ook de 4 -1 te scoren.  Marijn pilde in de 50e minuut na mooie aanval snoeihard op de paal en ook kansen voor Koen, Joris, weer Marijn en zelfs Jesse gingen er net niet in. In de 2e helft was met name ook Davy voortdurend aanwezig, maar ook zijn kopbal trof geen doel, net als – alweer – een kopbal van Roy die als slotstuk van deze wedstrijd nu op de lat kopte.  Niettemin een prima pot van de mannen, en ik denk dat het met het plezier wel goed zat. De ouders  – en ik – hebben er in elk geval van genoten.