Ter Leede JO19-1 staat voor debuut in landelijke 4e divisie

Ter Leede JO19-1 staat aan het begin van een mooi avontuur.
Morgen (zaterdag 3 september) speelt Ter Leede JO19-1 haar eerste wedstrijd ooit op landelijk divisie niveau. In een thuiswedstrijd is Spartaan JO19-2 de tegenstander om 11.45uur op het hoofdveld. Komt dat zien!

Het team olv hoofdtrainer Koen van der Vlugt mag terugkijken op een prima verlopen voorbereidingsperiode waarbij het team in de bekercompetitie poulewinnaar is geworden in een poule met Vvsb JO19-1, Nieuwkoop JO19-1 en Lisse JO19-1.
Zaterdag 20 augustus won Ter Leede overtuigend met 8-1 van Vvsb JO19-1, waarin het veldspel en de doelpunten prima verzorgd waren. Midweeks ging Ter Leede op bezoek bij Nieuwkoop en daar werd moeizaam, maar verdiend zege gevierd met 1-3. Afgelopen zaterdag (27 augustus) had Ter Leede aan een gelijkspel bij Lisse genoeg om door te bekeren. In een spannende wedstrijd, waarin Ter Leede maar liefst vier keer (!) een voorsprong weggaf, werd dat doel uiteindelijk terecht bereikt. Een goede start voor Ter Leede JO19-1. Eind oktober volgt de knock-out fase van het bekertoernooi, de tegenstander daarin is nog niet bekend.