Ter Leede JO9-1 bekert door na winst tegen Forum Sport

Voorburg • Ter Leede heeft zich dankzij een zege bij Forum Sport geplaatst voor de halve finales van de KNVB JO9 beker West II. De Sassenheimers versloegen de equipe van coach Kees Konings op sportpark ‘t Loo met 3-4.

Sam zette Ter Leede na 5 minuten spelen op 1-0 na een prachtig combinatie met spits Floris. Forum Sport kwam terug tot 1-1 maar na een fabelachtig schot in de kruising en goed anticiperen van Job ging Ter Leede met een 1-3 voorsprong de rust in. Deze voorsprong kwam pas in de laatste bloedstollende minuten van de wedstrijd weer in gevaar. Uiteindelijke stapte de rood gelen met een 3-4 overwinning van het veld.

De andere halve finalisten van de beker West II zijn Spartaan’20 JO9-1, Spartaan’20 JO9-2 en DHC JO9-1. Ter Leede wenst de spelers en coach veel success in de volgende ronde. Het uitgereide verslag van de wedstrijd vind men hier.