Ter Leede JO9-1 op bezoek bij ADO den Haag

Ter Leede JO9-1 was afgelopen woensdagavond te gast op sportpark “de aftrap” in residentiestad Den Haag. Op de velden rond het ooit zo roemruchte Zuiderparkstadion werd om 17:00 afgetrapt tegen ADO den Haag JO8-1. Het selectieteam van de Haagse trainer Wouter von Brucken Rock. De reis naar dit fonkelnieuwe complex was niet geheel probleemloos. Terwijl de ene helft van de Sassemse selectie vaststond in de file werd de auto van middenvelder Tijn belaagd door een overhitte Hagenees. 10 minuten voor het beginsignaal had hoofdcoach Nino zijn manschappen dan eindelijk compleet. De kleedkamer ernaast was bezet door AJAX JO10 terwijl in de ruimte ervoor Feyenoord JO17 zich aan het omkleden was. De wedstrijdbespreking ging over felheid en druk zetten. Iets wat in de 3de minuut van de wedstrijd al resulteerde in een 0-1 voorsprong voor Ter Leede door spits Mats. De wedstrijdpremie van 1 uitdoelpunt hadden de jongens dus al meteen te pakken. 3 minuten later was het aantal uit doelpunten zelfs verdubbeld naar 2. Hiervan bekomen lieten de Hagenaars zien weldegelijk heel goed te kunnen voetballen. Hun felheid en balhandeling waren fenomenaal terwijl Ter Leede uitblonk in fysische kracht en veldbezetting. Ook Ter Leede keeper Sam speelde een uitmuntende wedstrijd die eindigde in een 1-8 overwinning van zijn team.

img_20161130_191939
De wedstrijdpremie voor het eerste doelpunt

De doelpuntenmakers: Mats, Nick (3x), Jason, Tijn (2x), Daan. Alleen Lars en Bouwe wisten niet te scoren. Centrale verdediger Bouwe was wel heel dicht bij een treffer. Met zijn chocoladebeen knalde hij de bal buiten bereik van de keeper op de kruising. De overwinning werd tot in de late uurtjes gevierd bij Mc Donalds, wat resulteerde in een 4-0 verlies de dag erop bij de Valken 68 JO9-1.