Ter Leede JO9-2 vs. het Noordwijkse strand.

(Het plezier spatte ervan af!!)
Afgelopen zaterdag was er geen wedstrijd voor de mannen van Ter Leede F2. En aangezien andere ploegen in de buurt wel allemaal gewoon een wedstrijd hadden, konden we geen oefenwedstrijd regelen. We moesten dus wat anders gaan verzinnen.
Trainer Hans kwam met het idee om lekker op het strand te gaan trainen. Het was immers nog zeer zomers weer en het is natuurlijk hartstikke goed voor de jongens om te trainen in het zware mulle zand.
We verzamelden om 09:30 uur op de Roodemolen (voor ons doen konden we dus uitslapen….) en gingen we met 2 auto’s richting Noordwijk. De boys hadden er in ieder geval onwijs veel zin in.
Bepakt met ballen, hoedjes, hesjes, limonade en bananen gingen we het strand op. Aangezien het vloed was, betekende dit voor de jongens dat de training extra zwaar ging worden. Maar dit was niet te merken aan het enthousiasme en fanatisme van onze jongens. Na de warming-up merkte ze wel dat het zand iets zwaarder was dan het kunstmatig aangelegde grasmat op de Roodemolen. Gelukkig had Hans aan de bananen gedacht, want dit zorgde voor de extra energie die broodnodig was.
Na een klein uurtje trainen waren de jongens moe maar voldaan. Een groot succes en wellicht een goede tip voor andere teams die ook een keer niet hoeven te voetballen en geen oefenwedstrijd kunnen regelen.
Een trotse en lekker bijgekleurde vader/coach.