Ter Leede kennisquiz UPDATE 🗓

Ter Leede kennisquiz UPDATE

Inmiddels zijn de eerste aanmeldingen binnen gekomen. Daarnaast hebben we al een hoop positieve reacties ontvangen, leuk om te horen dat iedereen enthousiast is! Om de Ter Leede kennisquiz zo succesvol mogelijk te maken kunnen we nog wel wat aanmeldingen gebruiken. Hoe groter de groep wordt hoe leuker het is voor iedereen. Ben je dus nog niet met je gezin, vrienden of voetbalteam aangemeld doe dat dan zo snel mogelijk!!

De Quiz vindt plaats op vrijdag 19 juni, start rond 20:00 en wordt live gestreamd op YouTube. Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 18 juni bij: quizterleede@gmail.com

Deze quiz is voor jong en oud, dus wees niet bang dat je te weinig kennis hiervoor hebt.

In deze mail willen we graag de volgende informatie van jullie hebben:

Teamnaam
– Voornaam
– Achternaam
– Telefoonnummer waarop je bereikbaar bent
– E-mailadres

In de week van 19 juni versturen wij jullie meer informatie zoals de livestream en het invulformulier van de quiz, zodat jullie thuis helemaal voorbereid zijn om te strijden voor de winst.

Mocht je vrijdag 19 juni niet kunnen komen maar wil je toch een bijdrage leveren zoals bijvoorbeeld prijzen voor de winnaars, iets wat we kunnen veilen of een donatie. Neem dan contact op met quizterleede@gmail.com

Inmiddels kunnen we melden dat er al twee sponsors zich gemeld hebben.

Juwelier Wagenmakers heeft cadeaubonnen beschikbaar gesteld. Ook Cafe De Twee Wezen heeft cadeaubonnen beschikbaar gesteld die wij voor de prijsuitreiking en veiling mogen gebruiken. Nogmaals dank voor de sponsering!

Tevens rijden er enthousiaste jongens uit Ter Leede 7 rond om bier te brengen. U kunt al voor €15,- een koud kratje bier laten bezorgen. Wij brengen die vrijdag net voor of tijdens de quiz langs! Als je een verzoek hebt voor de bezorgingstijd horen we het graag, we proberen er zo veel mogelijk rekening mee te houden.
Ook voor bier bestellingen kunt u mailen naar: quizterleede@gmail.com. Wij sturen op vrijdag een betaalverzoek.