Ter Leede kennisquiz voor iedereen!

Omdat iedereen zo langzamerhand de club wel begint te missen heeft ‘het zevende’ een leuk initiatief bedacht. Namelijk, de Ter Leede quiz. De quiz staat in teken van het 95-jarige bestaan van Ter Leede. De laatste tijd konden er een hoop feesten niet doorgaan en wij kunnen ons voorstellen dat de kantinesfeer al erg gemist wordt. Om dat een klein beetje te compenseren organiseert Ter Leede 7 nu een thuisfeestje voor iedereen met een Ter Leede hart.
Omdat Ter Leede net als veel andere clubs het financieel zwaar heeft, is er tijdens de quiz ook nog een veiling en andere leuke acties waarin we extra geld voor de club proberen op te halen. De opbrengsten van de quiz en veilig gaan naar de Ter Leede jeugd en overige senioren. Het allerbelangrijkste is natuurlijk om jullie een onvergetelijke avond te verzorgen.

De Quiz vindt plaats op vrijdag 19 juni, start rond 20:00 en wordt live gestreamed op YouTube. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 17 Juni bij: quizterleede@gmail.com

Een feestje vier je natuurlijk niet alleen. Je kan dus meedoen met je gezin, je vrienden, je linie of gezellig met de wisselspelers. Deze quiz is voor jong en oud, dus wees niet bang dat je te weinig kennis hiervoor hebt.

In deze mail willen we graag de volgende informatie van jullie hebben:

– Teamnaam

– Voornaam

– Achternaam

– Telefoon nummer waarop je bereikbaar bent

– E-mailadres

In de week van 19 juni versturen wij jullie meer informatie zoals de livestream en het invulformulier van de quiz, zodat jullie thuis helemaal voorbereid zijn om te strijden voor de winst.

Mocht je vrijdag 19 juni niet kunnen komen maar wil je toch een bijdrage leveren zoals bijvoorbeeld prijzen voor de winnaars, iets wat we kunnen veilen of een donatie. Neem dan contact op met quizterleede@gmail.com

Met sportieve groeten,

De mannen van het zevende.