Ter Leede MO-13 -II: ‘No thrashing this week’ Q4 – ctrl-alt-delete ; gauw vergeten en ‘doorrrrr’!

RVC ’33 MO-13-I  vs Ter Leede MO-13 -II   eindstand  4-2

23 november 2019  12.00 uur

Met gierende banden richting Reeuwijk (voor een aantal van ons) ;-)  11.30 uur verzamelen. 3 invallers (hartelijk dank aan Jette (door jou konden wij spelen), en uiteraard aan Tess & Silke :-) Plus een ‘waarschijnlijk’ nieuwe aanwinst ; Nicky ;-)  (goed gespeeld)!

Deze week wederom een coach; Dank Dré voor alles! ;-)

Tenues aantrekken, bespreking, warm lopen en 15 minuten later dan gepland, dit uiteraard in overleg, om 12.15 uur aanvang van de wedstrijd, zonder wissels…. Dit terzijde.

Er ‘hing’ een relaxte en gezellige sfeer in het clubhuis en langs de lijn, tussen de deze keer ‘massaal’ meegereisde ouders en familieleden;-)

De eerste helft ging het spel op en neer /heen en weer; de teams waren aan elkaar gewaagd. Een mooie goal van Esmay! Top. Een tegen doelpunt; Ruststand 1-1.

2de helft; 1 wijziging; wissel van de keeper en eindelijk kwamen de invallers, welke met gierende banden uit Rijnsburg kwamen. Klasse meiden! Dankzij jullie konden wij wisselen;-)

Het verloop van de 2de helft; net als aan het begin van de wedstrijd hetzelfde, met een aantal grote en kleine kansen over en weer. Uiteindelijk 2-1 maar door het blijven strijden/keihard werken met zijn allen ; uiteindelijk weer resultaat, Tess scoorde  2-2! Super! Het druk zetten bleven beiden teams doen; totdat de scheidsrechter de wedstrijd beëindigde en Terleede helaas nog 2 tegendoelpunten moest incasseren; 4-2 verlies! Dank meiden voor jullie inzet!

Dank aan de aanwezige ouders (en dank aan ondergetekende en AvdS voor de koffie/thee) !

Aan allen; Een fijne en goede week  gewenst; Tot zaterdag! (30 november 8.30 uur thuis, 8.00 uur verzamelen op de club; waarvan akte)!

1. I –    Speciale dank aan Jette en Robert!
  2. II –  Tess; jouw acties zijn geniaal!