Ter Leede MO-13 -II   Winst in Woerden!

VEP MO-13-II  vs Ter Leede MO-13 -II    eindstand 0-3 ,  2 november 2019  8.30 uur

6.15 uur ging de wekker, erg vroeg/te vroeg! Een ‘Eastpack’ met ontbijt,  plus smoothie/lunch inclusief vers fruit ( Dank V voor de appel) , uiteraard met goede moed en gierende banden richting de provincie Utrecht. Compliment voor het clubhuis van VEP ; ‘Panorama Mesdag’ ;-). En de goede service van het barpersoneel….

8.00 uur verzamelen. Een coach; Dank je wel Erica, en deze keer 2 invallers (hartelijk dank Sara & Silke:-)

Terleede outfits aantrekken, bespreking, warming-up en om 8.30 uur begon de wedstrijd.

(Viel het u ook op, was er nu 1 scheidsrechter? Of waren er 3 scheidsrechters? ‘De hoofdscheidsrechter’  floot opvallend partijdig/of hij floot niet. En deze had een zelfde kleur shirt aan als onze 1ste keeper V.) (EN; De toeschouwers van de tegenpartij, behalve het feit dat zij alle ‘dugouts’ voorzichzelf hadden bemachtigd ; stonden zijn ook allen voor ‘het hekje’)!…(groene kaart). Whoop whoop ;-) Dit terzijde.

De eerste helft ging Terleede wederom vol in de aanval, bleef druk zetten en dit resulteerde vrijwel direct in 1-0 (Esmay).  30 minuten lang in ‘de 16’ van de tegenstander. Het spel zag er goed uit.

2de helft; geen wijzigingen!

Terleede bleef ‘Koning’ op de helft van VEP. Dit resulteerde in 2-0, (Esmay) Zij knalde de bal keihard in het goal. De verlossende treffer werd gemaakt door Sara; geweldig! En de ‘nul’ behouden door onze 1ste keeper V. ‘Buffon- Casillas’;-)!

Goed gedaan meiden, dank voor jullie inzet! Het was een ‘relaxte’ zaterdagochtend;-)

Bedankt aan de aanwezige ouders (en dank namens ondergetekende voor de koffie van A)!

Wederom excuses voor het late verslag.

Ondergetekende was deze keer druk met  Allerzielen bij de RK. Kerk, Amsterdam-Bloemendaal (Bloemendaal heerst) in Mokum en deze keer niet op ”t Kopje’, een verjaardag en twee dagen een huis vol kinderen  in ‘ die Stube/het clubhuis/ eetcafe ‘De zoete inval’ (Actie ‘Ro’);-)

Ter zake;

Zaterdag 9 november 11.30 uur in Alphen aan den Rijn, 11 .00 uur verzamelen aldaar; waarvan akte)!

Met groet, uw ‘Rookie reporter’…….

‘Su Kooke’/El Su’ !

1. Sara; wat een mooi doelpunt -chapeau; in jouw eigen team een verdediger; voor ons een zeer goede aanvaller en ‘goaltjesdief’ : Nogmaals bedankt;-)