Ter Leede moet tegen Barendrecht opnieuw een nederlaag slikken -Omroep West samenvatting

SASSENHEIM – Ter Leede heeft zich niet kunnen revancheren voor de 8-0 nederlaag tegen Odin ’59 van vorige week. In eigen huis verloor de Sassenheimse formatie met 3-0 van Barendrecht. FC Lisse verloor in Friesland met 4-1 van ONS Sneek en kan een lange terugreis tegemoet zien.

Nadat Ter Leede de eerste kansen kreeg in de wedstrijd, nam Barendrecht het heft in handen. Vooral Ramy Salem en Marouane Bakour waren gevaarlijk voor de club uit het Rijnmond-gebied. Vlak voor rust kwamen de gasten dan ook terecht op voorsprong toen Bakour Ter Leede-doelman Daan Prins kansloos liet.

Na rust ging Barendrecht verder met aanvallen en dit leidde al snel tot de 2-0. Ditmaal mocht Peter de Lange juichen. Hij kopte de ploeg die vorig jaar nog in de tweede divisie speelde op een ruimere voorsprong. Uiteindelijk gooide Emilio Samsey de wedstrijd in het slot. Hij was het eindstation na een counter uit het boekje. Met de derde Barendrechtse treffer van de middag gooide hij tien minuten voor tijd de wedstrijd op slot..