Ter Leede O23-2 Kampioen

Zaterdag 3 december 2022: de dag die voor eeuwig gegraveerd zal staan in de geschiedenis van Ter Leede. 2 verovert op deze koude zaterdagochtend op karakter de titel van de eerste klasse. Een bijzonder knappe prestatie van de mannen van meesterbrein Jörgen. Hoe deze dag precies verliep?

11:00 stipt wordt er op veld 8 afgetrapt. Een ding was gelijk duidelijk: dit keer heeft Lisse meer dan genoeg spelers dankzij een leger aan invallers. Goed voor de spanning zou je zeggen. Toch lijkt 2 hierdoor verrast en is de eerste helft een vrij matige helft zonder doelpunten.

Omdat 2 moet winnen om tot kampioen bekroond te worden, moet er in de tweede helft hoe dan ook gescoord worden. Jeffrey, die altijd op dreef is als hij tegen Lisse speelt, besluit deze taak dan op zich te nemen door tot tweemaal toe te scoren. De Roodemolen ontploft! Hierna denkt 2 al kampioen te zijn en laat de touwtjes wat veren. Lisse komt er twee keer uit en weet beide kansen achter Demien te krijgen. De spanning is weer helemaal terug, en 2 móet dus nog een keer scoren. De verlosser heet uiteindelijk Timo, die de Roodemolen in vuur en vlam zet door de 3-2 binnen te schuiven. Het slotakkoord wordt getekend door Jeffrey, die daarmee zijn hattrick completeert. 4-2, klaar!

2 is kampioen! Na een knappe eerste seizoenshelft is de schaal dan eindelijk écht binnen. Ook wordt er nog volop gestreden voor de beker, 2 zit namelijk bij de laatste 8. Via deze weg willen wij alle supporters bedanken voor de onvoorwaardelijke steun dit seizoen. Heel graag tot in januari, dan gaat 2 verder met zijn zoektocht naar de treble! 🏆