Ter Leede oefende tegen SJC

TER LEEDE SPEELT GELIJK IN OEFENWEDSTRIJD TEGEN SJC

Donderdag 10 februari 2022 19.00 uur

Op veld 2 gebruikte Ter Leede 1 de donderdagavondtraining om te oefenen tegen de Sint Jeroens Combinatie in de volgende samenstelling: voor doelman Daan Prins stond de basisverdediging met rechtsback Dirk Hoekstra, centrale verdedigers Daan Walraven, aanvoerder Arroyo en linksback Mounir Darrazi, op het middenveld Tim Bloemendaal, Feyo Glim en Mike van den Steenhoven en voorin Luc de Kruijs, Mike Bekooij en Thijs Haarman. Joey van den Berg, Bart van der Weijden en Melvin van Stijn waren nu de drie wissels.

Er ontstond een gelijk opgaande strijd met kansen over en weer, maar het was SJC dat door Tom Duindam in de 33e minuut op voorsprong kwam.

Een elftal minuten later maakte Tomas Arroyo gelijk en die 1-1 werd ook de eindstand van deze nuttige oefenpartij op weg naar de eerste (uit)wedstrijd op 19 februari tegen BVV Barendrecht.