Ter Leede verwelkomt nieuwe sponsoren

Ondanks het treurige verlies van afgelopen zaterdag tegen VV Noordwijk waren er ook twee hoogtepunten deze dag, namelijk de contract ondertekening van twee nieuwe sponsoren!

Voorafgaand aan de wedstrijd tekende Fred Snelderwaard van Koeleman Accountants een drie-jarig contract als Businessclublid en als Bordsponsor.
Koeleman accountants & belastingadviseurs is een middelgrote organisatie van accountants & belastingadviseurs, voortgekomen uit een klein Hilversums kantoor. Thans zijn er 3 kantoren, in Het Gooi, in de Duin en Bollenstreek en in de Haagse regio. Mocht u nog opzoek zijn naar accountant of belastingadviseur die uw partner wilt zijn in ondernemingszaken? Kijk dan snel op hun website.

Ook na de wedstrijd werd er nog getekend voor een sponsorcontract, Arjo den Breejen zette zijn handtekening onder een drie-jarig Premiumsponsor contract. De verbintenis met Ter Leede heeft ook de zoon van Arjo, Niek den Breejen. Niek is sinds dit jaar een speler van de A-selectie.
Bij Den Breejen Infra kunt u terecht voor al uw Infra, Groen en Logistieke vraagstukken. Met opdrachtgevers als gemeenten, overheden, waterschappen en bouwbedrijven heb u een zeer betrouwbare partner aan Den Breejen Infra! Meer informatie vinden jullie op hun website.

Heren, welkom bij Ter Leede!

 

IMG_0530      IMG_0534

Fred Snelderwaard van Koeleman Accountants & Arjo den Breejen van Den Breejen Infra