Ter Leede voetbal league

Aan het einde van het afgelopen jaar zijn we begonnen met de interne voetbal league.  Na een winterstop en ijspret gaan we dit toernooi weer starten van a.s. zaterdag 20 februari.

De opzet is vergelijkbaar met het 1e toernooi. Het goede nieuws is dat er nog meer teams zich hebben aangemeld dus een 5e league wordt nu ook gestart.   Binnen de Eredivisie I en II hebben wij een aantal teams gewisseld zodat iedereen tegen een ander team kan spelen.  Voor de overige teams geldt dat een kleine wijziging is doorgevoerd om zoveel mogelijke gelijkwaardige teams te krijgen.

National League Champions League Eredivisie I Eredvisie II Europa League
Nederland Bayern Munchen PSV Feyenoord Dinamo Kiev
Frankrijk Barcelona AZ Ajax Manchester United
Spanje Liverpool Fc Utrecht Vitesse OSC Lille
Duitsland Paris St. Germain Sc Heerenveen FC Groningen AC Milan

 

Op de Ter Leede website wordt vermeld welke wedstrijden worden gespeeld. Het thuisspelende team speelt in de Ter Leede tenue en het uitspelende team in het blauw ( of gemeenschappelijke kleur).  Indien noodzakelijk zijn blauwe reserve shirts beschikbaar.

We hebben vaste tijden om 9.30 uur en 10.30uur en de Europa League start om 11.30.  Graag alle spelers 15 minuten van te voren aanwezig.   Na afloop van de wedstrijd graag direct naar huis.

 Voor het aankomend weekend geldt dat de Europa League om 12 uur start op veld 8.  Dit is een uitzondering op de reguliere speeltijden en het bespelen van veld 2.

De speeltijd van de National en Champions league is 2x 20 minuten met een korte pauze na 10 minuten.  Voor de overige leagues geldt dat 2 x 25 minuten wordt gespeeld met een korte pauze. De wedstrijden volgen elkaar op dus goed de tijd in de gaten houden.

De Corona maatregelen zijn nog steeds van toepassing. Dit houdt in dat ouders en grootouders nog niet zijn toegestaan op de club.  Alleen de begeleiders van het team en de organisatie/jeugdcommissie zijn op de velden. Vanuit de organisatie wordt actief gecontroleerd.

Het verzoek is om spelers zoveel mogelijk per fiets naar de club te laten komen en het eventueel brengen van de kinderen vindt voor het hek plaats.  De spelers kunnen bij aankomst zich melden bij hun begeleider.  De begeleider gaat dan direct naar het veld waar wordt gespeeld. Vanuit de organisatie zullen wij helpen als spelers hun begeleiders niet weten te vinden.

Op de Ter Leede site zullen wij een wekelijkse update delen. Aan de hand van foto’s en wellicht wat filmpjes zullen wij een impressie geven van de wedstrijden.  Het kan dus zijn dat uw kind op de website komt.

We hebben er alvast veel zin in.  Alle spelers en begeleiders veel plezier en succes!

Met sportieve groet,

 

Jeugdcommissie Ter Leede

Wytse, Bianca, Mariska, Christel, Frans en Martin