Ter Leede voetbal league

De afgelopen weken wordt er op zaterdag veel getraind en onderlinge wedstrijden georganiseerd. Dit gaat ontzettend goed maar wij zien dat sommige teams nu al een paar tegen elkaar hebben gespeeld.    Wij zien ook dat een aantal teams wat minder aan spelen toekomen.

Vandaar dat we zaterdag gaan beginnen met de Ter Leede voetbal league.   Dit is een interne competitie met spelers uit verschillende teams.  Er zijn 4 competities gemaakt waarbij de spelers van een bepaalde lichting zijn onderverdeeld in nieuwe teams.

Er zijn 4 poules gemaakt;

National League ChampionsLeague Eredivisie I Eredivisie II
Nederland Bayern Munchen PSV Feyenoord
Frankrijk Barcelona AZ Ajax
Spanje Paris St. Germain Vitesse Utrecht
Duitsland Liverpool FC Groningen Heerenveen

Op de Ter Leede website wordt vermeld welke wedstrijden worden gespeeld. We hebben vaste tijden om 10uur en 11uur.  Graag alle spelers 15 minuten van te voren aanwezig.

Voor dit weekend hebben we al de klassieker op het programma met het thuisvoordeel voor de Rotterdammers….alhoewel de bezoekers hebben toch vaker in Rotterdam gewonnen, dus wie het voordeel heeft gaan we zien.     Ook hebben we Spanje tegen Duitsland en als de wedstrijd van gisteren een indicatie is dan wordt het zwaar voor de Duitsers.  En Barcelona wil vast wel weer een keer winnen tegen Bayern Munchen.

Op de Ter Leede site zullen wij een wekelijkse update delen en de standen bijhouden per groep. Aan de hand van foto’s en wellicht wat filmpjes een impressie geven van de wedstrijden.  Het kan dus zijn dat uw kind op de website komt.

We moeten het op deze manier doen want helaas zijn ouders en grootouders nog niet toegestaan vanwege de Corona maatregelen.  Alleen de begeleiders van het team en de organisatie/jeugdcommissie zijn op de velden.

We hebben er alvast veel zin in.  Alle spelers en begeleiders veel plezier en succes!

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie Ter Leede

Wytse, Bianca, Mariska, Christel, Frans en Martin