Ter Leede voetbalplaatjes sparen bij Hoogvliet

Na het grote succes van 5 jaar geleden, krijgt Ter Leede ook dit seizoen weer de gelegenheid, om mee te doen met de Hoogvliet voetbalplaatjesactie. Als vereniging zien wij deze actie als een geweldige kans, de vereniging extra te promoten en dat willen wij onze (jeugd)leden niet ontnemen. Want hoe cool is dat: je eigen voetbalplaatje, het plaatje van je favoriete Eerste Elftal speler of speelster en een heel boek vol van je teamgenootjes en alle andere (jeugd)spelers van Ter Leede!

In overleg met Hoogvliet is ervoor gekozen om binnen Ter Leede de volgende leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie:

  • Alle jeugdleden van Uk tot A met hun coach
  • Herenselectie
  • Damesselectie
  • Enkele (jeugd)vrijwilligers
  • Overige dames- en herenteams (teamfoto’s)

De spaaractie bij Hoogvliet gaat voorjaar 2018 van start. Maar hiervoor moeten de foto’s al komende periode worden gemaakt. De fotografie van alle plaatjes gaat de ZATERDAGEN 28 OKTOBER EN 4 NOVEMBER op ons eigen sportpark plaatsvinden. Er wordt zoveel mogelijk geprobeerd, dit voor of na een thuiswedstrijd in te plannen. Zodra het fotografieschema met data en tijdstippen bekend is, zal deze via de betreffende coördinatoren aan de coaches worden doorgegeven.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Mis deze unieke kans niet!