Ter Leede VR1 starten met gelijkspel

Na drie gewonnen bekerwedstrijden startte voor Ter Leede VR 1 zaterdag 23 september de competitie. Er stond direct een kraker op het programma, huidig landskampioen kwam op bezoek op de Roodemolen. Na 90 minuten vol spanning blijft de stand op het scorebord 0-0.

Beide ploegen startten met de beste bedoelingen aan de wedstrijd, maar er is een grote mate van voorzichtigheid. Niemand wil grote risico’s nemen. Het spel concentreert zich vooral op het middenveld waar de ruimtes bijzonder klein zijn. Dit resulteert in slordig spel met te veel balverlies. Buiten een aantal corners creëren beide ploegen geen kansen en slechts sporadisch zien de toeschouwers vloeiende combinaties op het veld.

De tweede helft geeft eenzelfde beeld. Beide teams houden elkaar in een wurggreep. Een afstandsschot van Eindhoven belandt op de lat boven de uitstekend keepende Lot Hemminga maar dit is eigenlijk het enige wapenfeit uit de tweede helft. Vlak voor tijd ontvangt Ter Leede spits Romy van Beelen bij een ongelukkige actie wel haar tweede gele kaart en moet het veld vroegtijdig verlaten. Het spelbeeld verandert er niet door zodat de 0-0 de juiste uitslag is.