Ter Leede Vrouwen 1 verslaat SSS Vrouwen 1

19 september 2020 Ter Leede vrouwen1 tegen SSS vrouwen1 uitslag 5 – 1

Zo voor de eerste keer een verslag om te laten weten hoe het de vrouwen1 van de club is vergaan.

Een goede voorbereidingsperiode hebben de dames achter de rug, waarin de staf kon zien hoe de dames voetbalden en de staf zelf hard kon werken om de dames te helpen het spel eigen te maken. Na 2 gewonnen bekerwedstrijden, waarin de dames een hoop strijd moesten leveren en ze een bekerronde verder mogen, was het eindelijk zaterdag 19 september en mochten ze na lange tijd weer in competitieverband gaan spelen.
Na een goede peptalk van de trainer gingen de dames vol goede moed naar het veld en hebben laten zien dat ze wel met een opdracht om kunnen gaan. Bij vlagen werd er goed gevoetbald met als gevolg een mooie goal, welke helaas om randje buitenspel niet door mocht gaan en dus mochten we het eerste doelpunt van het seizoen nog niet noteren. Ondertussen moest de tegenaanval van onze tegenstander onschadelijk gemaakt worden die steeds loerde om tussen de linies te komen. Na een minuut of 25 viel hun snelle buitenspeelster uit met vervelende klachten rond de hartstreek (hoop niet ernstig en beterschap toe gewenst namens Ter Leede dames en staf). Werd het gevaar van de tegenstander nu meer in het fysieke van hun kant, waar wij op inspeelden door er snel handig en onderuit te voetballen. Dit met als resultaat dat we in korte tijd een 4 tegen 0 voorsprong konden laten opschrijven door de scheids. Tweede helft iets te slap bij het verwerken van een corner waardoor onze tegenstander SSS tegen kon scoren. Maar niet getreurd we bleven voetballen en naar de volgende goal zoeken die ook kwam en dus 5 – 1. Het laatste stuk van de wedstrijd niet meer in de problemen geweest en hadden hierin zelfs met wat meer geluk de scoren kunnen opvoeren. Onze linksbuiten kon met haar snelheid zelf de keeper omzeilen met een mooi boogbal/lop, maar helaas net te veel effect zodat de bal aan de verkeerde kant van de paal viel…. daar waar iedereen langs de lijn deze al telde. En na enkele blessuretijd minuten was de eerste wedstrijd gespeeld en hadden de dames laten zien dat met hard werken met elkaar veel mogelijk is. Na afloop klein feestje i.v.m. ondergetekende weer een jaartje ouder is geworden met hapje en een drankje. Vrouwen2 jullie ook nog gefeliciteerd met jullie winst op SSS Vrouwen2.