Ter Leede vrouwen selectie op sterkte voor het nieuwe seizoen

Donderdag 21 juni  is de nieuwe vrouwenselectie van Ter Leede gepresenteerd. Restaurant Graaf Jan was de gastheer van deze presentatie.

De vrouwenselectie   van Ter Leede heeft de afgelopen maanden maar liefst 12 nieuwe spelers in haar nieuwe verjongde selectie mogen verwelkomen. Na het vertrek van enkele waardevolle routiniers heeft Ter Leede gekozen om in te zetten op talentontwikkeling en verjonging. Dit maakt dat de huidige selectie een mooie mix is van ervaren meiden die hun sporen reeds hebben verdiend in Top- en Hoofdklasse  en jonge talentvolle meiden uit de regio. Het vrouwenvoetbal is volop in beweging met o.a. de start van een nieuwe beloften competitie. Ter Leede biedt talentvolle en ambitieuze speelsters de mogelijkheid om  zich technisch, tactisch en mentaal verder te ontwikkelen richting betaald voetbal en de eredivisie. Juist om die reden is Ter Leede vrouwen ook een succesvolle samenwerking aan gegaan met Ajax vrouwen.

De nieuwe speelsters in de selectie zijn:

Regina van Eijk (CTO Amsterdam/Ajax; Kimberley Heijne (RCL); Kathy de Jong (Rijnsburgse Boys); Sasha Leemans (Oliveo/schaduwteam ADO Den Haag); Miesha Leemans (Oliveo/schaduwteam ADO Den Haag); Ayla van Oostrom (schaduwteam ADO Den Haag/Barendrecht); Noelle Opdam (Woubrugge); Ashley Pen (schaduwteam ADO Den Haag/RCL); Wendel van Riemsdijk (Rijnvogels); Riejette de Roo (RCL); Daimy Huttinga (Ter Leede JO15) en Maura Missaglia (Ter Leede 3)

De staf ziet er voor komend seizoen als volgt uit:

Hassan Azoum (hoofdtrainer); Arry Willemse(trainer vrouwen 2); Lars Meijer (keeperstrainer); Mandy van Dijk (teammanager 1); Anita Perlot (teammanger 2); Danielle van Rooijen (medische begeleiding)

De sponsoren voor komend seizoen zijn en blijven: Restaurant Graaf Jan; Dutch Waffles; van Velzen Notarissen en Zetprint