Ter Leede Vrouwenselectie trekt keepster Jasmijn de Groot aan

Wij zijn zeer verheugd jullie te kunnen melden dat de talentvolle keepster Jasmijn de Groot het komende seizoen de vrouwenselectie van Ter Leede komt versterken. Jasmijn is afkomstig uit het beloftenteam van ADO Den Haag.

Een lang gekoesterde wens komt met de komst van Jasmijn in vervulling, drie ijzersterke keepsters in de vrouwenselectie die elkaar onder leiding van keepertrainer Lars Meijer naar een nog hoger niveau gaan tillen.

Jasmijn, wij wensen je ontzettend veel plezier en succes toe het komende seizoen!

– Technische commissie Ter Leede Vrouwen –

 Hoe oud ben je en hoe ziet je dagelijks leven eruit?

Ik ben 18 jaar oud, eind deze maand 19. Ik ga bijna iedere dag naar school en vanuit school naar de training.

Vertel eens iets over je voetbalachtergrond?
Op mijn 7e ben ik begonnen met voetballen bij SV Loosduinen. Ik heb mijn eerste jaar gespeeld, daarna werd ik keeper. Ik heb altijd bij alle KNVB teams gezeten en op de middelbare school in de topsportklas van het Segbroek.
Op mijn 15e maakte ik de overstap naar jong ADO (beloften).

Wat voor type speelster ben je?
In het veld ben ik erg aanwezig met coachen en kan goed meevoetballen. Verder ben ik heel fanatiek en geef ik altijd 100%

Hoe ben je bij Ter Leede terecht gekomen?
Ik ben via ADO terecht gekomen bij Ter Leede. Ik wilde mij ergens anders verder gaan ontwikkelen, vandaar dat ik deze stap wilde zetten.

Wat verwacht je van het komende voetbalseizoen?
Ik hoop dat we weer wedstrijden mogen spelen. Verder verwacht ik dat het een heel leuk en gezellig seizoen word met heel hard werken om beter te worden.

Wil je verder nog iets kwijt?
Verder wil ik kwijt dat ik er heel erg naar uit kijk om volgend jaar uit te mogen komen voor Ter Leede.
Ik verwacht dat ik heel veel ga leren.

Jasmijn de Groot

Tags: