Ter Leede Vrouwenselectie verwelkomt nieuwe keepster

Wederom een talentvolle speelster uit de Duin- en Bollenstreek die de stap en weg naar de vrouwenselectie van Ter Leede weet te vinden en gaat maken!

Wij zijn zeer verheugd en trots dat Bo van den Bosch de stap als keepster naar de vrouwenselectie van Ter Leede gaat maken. Onder leiding van onze nieuwe keeperstrainer Mo El Amraoui zal Bo haar keeperstalent nog verder gaan ontwikkelen en verfijnen! Vanaf het eerste moment dat Bo ons sportpark De Roodemolen betrad voelde de klik en samenwerking met iedereen binnen en rondom de Vrouwenselectie direct als “AAN”.

Bo, van harte welkom bij de vrouwenselectie en wij wensen je enorm veel plezier en ontwikkeling toe!

– Technische commissie Ter Leede Vrouwen –


Bo stelt zich graag aan jullie voor:

Hoe oud ben je en hoe ziet je dagelijks leven eruit?
Ik ben 18 jaar oud en woon in Rijnsburg. Momenteel zit ik in het eerste jaar van de opleiding Human Resource Management aan de Haagse Hogeschool.

Vertel eens iets over je voetbalachtergrond?
Vanaf mijn zesde tot aan mijn veertiende heb ik bij Valken’68 gekeept. Daarna heb ik vier enorm leuke en leerzame jaren gehad in de jeugd bij ADO Den Haag Vrouwen. Komend seizoen maak ik de overstap van Jong ADO Den Haag Vrouwen naar de Vrouwenselectie van Ter Leede.

Wat voor type speelster ben je?
Ik ben een atletische keepster en ben sterk op de lijn. Vanwege mijn lichtvoetigheid heb ik vaak een goede reflex in huis.

Hoe ben je bij Ter Leede terechtgekomen?
Ronald van Gool belde mij met de vraag of ik misschien mee wilde komen trainen met de Vrouwenselectie. Daar zei ik uiteraard geen nee tegen. Ik werd hier bij Ter Leede vanaf het eerste moment met open armen ontvangen en dat gaf mij meteen een onwijs goed gevoel. Ik ben dan ook enorm blij dat ik het komende seizoen bij deze mooie club mag komen spelen.

Wat verwacht je van het komende voetbalseizoen?
Ik denk dat het een heel leuk en leerzaam seizoen gaat worden. Ik heb ontzettend veel zin in het komende seizoen en kijk er naar uit om mijzelf te ontwikkelen binnen de Vrouwenselectie van Ter Leede. Op naar een mooi seizoen!

Tags: