Ter Leede weer een punt in slotfase

DOVO ging na 45 minuten met een voorsprong de rust in, door een  goal van Jasper Waalkens op slag van rust. Een belangrijke voorsprong voor de Veenendalers, die voor de wedstrijd twee punten achterstand hadden op Ter Leede. Lang wist de ploeg van trainer Gert Kruys de voorsprong vast te houden, maar zeven minuten voor tijd viel dan toch de gelijkmaker. Net als vorige week was het Ian van Otterlo die zorgde voor de 1-1. Ter Leede heeft hierdoor voor de vierde week op rij de punten moeten delen met een tegenstander in de derde divisie. Na eerdere gelijkspelen tegen ONS Sneek, ODIN’59 en Excelsior ’31, kwamen de Sassenheimers tegen DOVO niet verder dan 1-1.In de slotfase kreeg Lars Middelwijk rood namens DOVO. Door het gelijkspel komt Ter Leede op 10 punten. De Sassenheimers bezetten nu een 9de plek.