Ter Leede wint doelpuntrijke wedstrijd

Onderstaand artikel vind je op omroep west
Sassenheim – Ter Leede heeft in eigen huis met 4-3 gewonnen van VVOG. De Sassenheimers kwamen twee keer terug van een achterstand. Joey van den Berg werd uiteindelijk de matchwinner met z’n winnende treffer. FC Lisse blijft voor de vijfde wedstrijd op rij ongeslagen in de Derde Divisie. De ploeg van Robbert de Ruiter speelde met 2-2 gelijk bij Excelsior ’31, maar stond halverwege de tweede helft nog wel met 0-2 voor.

Ter Leede kwam in eigen huis eerst met 0-2 achter. Rihairo Meulens scoorde in de openingsfase voor de bezoekers. Nadat Mounir Darrazi een eigen doelpunt maakte voor de Sassenheimers, leek de ploeg van Steef Roodakkers een moeilijke middag tegemoet te gaan.

Nog voor het rustsignaal maakte de derdedivisionist de achterstand alweer goed tegen VVOG. Omar Limon maakte vanaf de strafschopstip de 1-2, Ian van Otterlo maakte de 2-2.

In de tweede helft kwam VVOG voor een tweede keer in de wedstrijd op voorsprong. Weer was het Limon die daarna vanaf elf meter de gelijkmaker produceerde. Van den Berg schoot met zijn 4-3 Ter Leede naar de overwinning.