Ter LeedeMO13-2: Een fantastisch resultaat op ‘Het Knollenveld’  te Alphen aan den Rijn!

Alphense Boys MO-13-I  vs Ter Leede MO-13 -II   0-6

9 november 11.30 uur

Wederom met gierende banden richting Alphen aan den Rijn. Deze keer Alphense Boys als tegenstander.  11.00 uur verzamelen. ‘Een afzegging’ woensdag jl……’Verhip’ deze was toch ineens aanwezig ……Dit terzijde;-)

3 invallers (hartelijk dank Amy, Maud Zwetsloot & Liv :-)!

Een vriendelijk en hartelijk ontvangst bij AB op deze regenachtige & ijskoude dag. Tenues aantrekken, bespreking in de kleedkamer, warm lopen en om 11.30 uur begon de wedstrijd op ‘het  knollenveld’. Ondanks de stromende regen onstond er direct een relaxte sfeer langs de lijn met de meegereisde ouders.

De eerste helft ging het spel op en neer /heen en weer, vele onbenutte kansen, maar uiteindelijk toch resultaat; Terleede scoorde 0-1. Geniaal Esmay!

Tijdens de rust naar de ‘gestylede kleedkamer’, voor een ‘peptalk’. Uiteraard met limonade , koekjes & kruidnootjes (Dank je wel GM).

2de helft; Vol goede moed van start; AB; veel wissels zodat zij met bijna een ‘heel nieuw, minder sterk team’  het veld betraden. Dit terzijde.

Vrijwel direct in de aanval en dit resulteerde wederom in een goal; Esmay 0-2! Ook in de tweede helft veel onbenutte kansen. (met dank aan het vele geduw en getrek van de tegenstander;  was dit een voorproefje op de wedstrijd tegen ‘Duindorp’ ‘;-) ‘Wiehoeeee’ ;-)Ondanks deze ‘ruis’ werden er nog 4 goals gescoord; ‘Hattrick Liv’ en door de jarige ‘herstellende/geblesseerde Noa ; Chapeau! Dank aan V en de inval keeper dat zij wederom ‘de nul’ hielden!

Dank meiden voor jullie inzet!

Na de strafschoppen gingen de meiden weer met een glimlach het veld af. Er  werd gezongen voor Noa en zijn zij door de jarige getrakteerd; Origineel;-) Super! (zie foto).

Bedankt aan de aanwezige ouders (en dank namens ondergetekende aan R&D; Top).

Aan allen;  Tot volgende week (16 november 8.30 uur thuis, 8.00 uur verzamelen op de club; waarvan akte)!

1. I – ‘Never change a winning team’ (uiteraard incl. Sara, Silke, Lotus, Tess, Eline & Ella). (Dit uiteraard namens ondergetekende).
  2. II-  Esmay; ook al benaderd door AJAX?
  3. III- Liv ; Klasse; Altijd goed in het veld,  maar ook respectvol in ‘all ways!

Met groet  (from a distance), uw ‘Rookie reporter’…….’De grote afwezige this time’ ;-)

(‘en route’  ‘Door het noodweer lopend naar de bakker, voor  ‘Ro’ een boek gekocht , een persoonlijk schrijven en handtekening in de plaatselijke boekhandel geregeld van ‘OnneDi’) ! Drijfnat; maar uiteraard met resultaat (zie foto).