TerLeede D3- Hazerswoude D2

Na een aantal weken van de winterstop te hebben genoten stond er voor deze week, voor de aanvang van de competitie volgende week, een oefenwedstrijd in de agenda.

Bij het binnen druppelen van de spelers was duidelijk te zien dat ze van de rust hebben genoten.
De koppies lieten zien dat ze er weer tegen aan wilde gaan.

Ook de trainers hebben gretig gebruik gemaakt van de winterstop, ook zij hadden er weer zin in.

Nu was het afwachten of ook Hazerswoudse boys de winterstop uitgerust en ongeschonden waren door gekomen.

Hazerswoudse boys (hwb)D2 komt uit in de 3e klasse terwijl TerLeede D3 zich manifesteert in de 4e klasse. Een goede uitdaging voor de boys en girls van de D3.

Maar genoeg gepraat, laten we eens kijken hoe dit uit gaat pakken.

Na het 1e fluitsignaal was het even aftasten voor beide ploegen waarbij Hwb iets meer overwicht had. Zij hadden dan ook al snel de eerste actie richting het doelgebied van Tl, maar door het goed optreden van de verdediging kwam het niet tot een schot.

De eerste tegen actie van TL liet niet al te lang op zich wachten. Met prima samenspel werden er mooie en snelle aanvallen vanaf het middenveld opgezet. Keer op keer werden de vleugels bediend. (waarschijnlijk is de video opname van afgelopen wedstrijd tegen VVSB goed geanalyseerd) die op hun beurt de spits bediende van voorzetten.

Toch duurde het een goed kwartier voor de 1e treffer viel.

Hwb was niet onder de indruk en probeerde zelf ook een doelpunt te forceren. Met soms fraaie acties wisten ze toch een aantal keren de verdediging en daarmee de keeper te bereiken. Maar het was of de verdediging die op tijd in greep of de keeper die erger wisten de voorkomen.

Met een (volgens mij) 3-0 ruststand was er voor de D3 geen wolkje aan de lucht.

Na de rust was er toch weer het alom bekende niet geconcentreerd aan de wedstrijd beginnen waardoor je het jezelf onnodig moeilijk maakt.
Gelukkig voor ons had de snelle uitbraak van hwb geen gevolgen.

Waarschijnlijk door de schrik was iedereen weer bij de les.
Dit resulteerde dan ook in de 1 na de andere actie van TL waarbij iedereen zijn doelpuntje mee kon pikken. Zo ook de spelers die normaal in de verdedeging stonden. Zij waren van positie gewisseld om ze ook eens op een andere positie te zien. Dit pakte goed uit.

Na het steeds verder uitlopen van TL (4-0,5-0 en 6-0)deed hwb er niet meer toe, alhoewel ze wel bleven voetballen.

Een 9-0 eindstand was het resultaat van deze ochtend.
Niet slecht zo’n start na de winterstop.