Terleede E8 – VVSB E8M

Vandaag speelden we in een winderig Noordwijkerhout tegen VVSB E8M. In de beker hadden we ook tegen dit meisjesteam gespeeld. Toen was het 0 – 0 gebleven.
Na de extra training van afgelopen vrijdag waren we benieuwd of ons spel verbeterd zou zijn en vol goede moed begonnen we dan ook aan de wedstrijd.
Het eerste gedeelte van de eerste helft zaten we nog niet echt goed in ons spel en zo kwamen we op een 1 – 0 achterstand. Met vereende krachten probeerden we voor de rust nog de gelijkmaker te scoren. Dit lukte door een mooi doelpunt van Tavian.
Na rust hadden we het goede ritme te pakken en scoorden achtereenvolgens Tavian de 1 – 2, Hadi de 1 – 3 en tenslotte Milan de 1 – 4.
We zijn erg blij met de eerste overwinning van dit seizoen. Dit smaakt naar meer.