Teylingen E2-Ter Leede E6

Teylingen E2-Ter Leede E6 3-3

In de kleedkamer hadden we het over de wedstrijd want we konden de eerste plaats te pakken krijgen daarna als gewoonlijk nog een pepermuntje.
Het zonnetje scheen en de spelers van Ter Leede E6 gingen met een goed gevoel het veld op,Joost ging met de spelers de warming up doen en mack en jan gingen de keeper inschieten.Teylingen was sterker en kreeg een corner hij had de bal neergelegd ongeveer 30 cm achter de achterlijn,mag dat?
De bal was ingedraaid het was 1-0 voor Teylingen.
Teylingen bleef sterker Ter Leede probeerde nog wat terug te doen maar het lukte niet echt.
Teylingen brak door en zo kwam de 2-0.
Ter Leede ging verder en probeerde wat de doen Max en Pieter zaten redelijk in de buurt.
De achterhoede deed prima maar maakte ook fouten zoals deze fout Joost wou iemand achterin voorbij spelen maar dat ging verkeerd via een effectbal was het 3-0.
Teylingen maakte wel wat overtredingen zoals met een gestrekt been en met shirtje trekken,de ruststand 3-0 Teylingen.
De tweede helft was Ter Leede sterker,Timo,Joost en Stijn deden goed werk achterin.
Max,Gijs en Kelvin deden het de tweede helft zeker goed Pieter deed het goed in het middenveld en de keeper Max had ook nog paar reddingen.
De keeper had de bal en schoot hem naar Gijs,Gijs rende door en gaf hem voor aan Max Max schoot hem eerst mis maar daarna scoorde hij 3-1.
Paar minuten daarna was er een corner Timo nam de corner en Stijn kopte hem erin iedereen was blij het kan nog dachten we 3-2 met nog ongeveer 8 minuten op de klok.
Nou waarom kan er dan geen 3-3 gemaakt worden en die komt er ook, Pieter die hem er van een afstandje schitterend in schoot HET IS 3-3 (een dubbele verjaardag voor Pieter)
Teylingen kwam nog gevaarlijk dichtbij maar de eindstand is 3-3😀😀😀😀⚽️⚽️⚽️⚽️👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼