Tim Bloemendaal versterkt de A-selectie!

Tim is afkomstig van het Katwijkse Quick Boys en is een multifunctionele speler voor de rechter flank in de verdediging of op het middenveld. Daarnaast kan hij ook uitstekend uit de voeten in het centrum van de verdediging. Hij is 22 jaar en heeft vanaf zijn 18e tot nu 65 wedstrijden in het eerste van Quick Boys gespeeld.

Wij denken en geloven erin dat Tim een mooie aanvulling is voor onze selectie. Hij gaat de uitdaging aan zich volledig in ons eerste team te spelen. Wij kijken er naar uit om vanaf de zijlijn van zijn voetbal capaciteiten te mogen genieten.

Wij wensen Tim veel succes en plezier toe in het bewerkstelligen van zijn doelstellingen!

 

 

 

Ook een vetrekkende speler:
Lulinho Martins heeft ons te kennen gegeven dat hij zijn carrière elders (n.n.b.) gaat voortzetten.
Het seizoen was te kort voor hem om ons zijn voetbal kunsten te tonen maar respecteren zijn keuze!

Wij wensen Lulinho succes toe in verdere voetbal carrière!


Blijven:

Steef Roodakkers (hoofdtrainer), Cees van Tongeren (assistent trainer), Jeroen Zuidhoek (keeperstrainer), Ger Oudshoorn (hersteltrainer/verzorger), Riny Blankespoor (trainer O23), Jan-Dirk Scheepers (assistent trainer O23), Tomas Arroyo, Stijn van Biezen, Dirk Hoekstra, Feyo Glim, Daan Prins, Daan Walraven, Luc de Kruijs, Benjamin van Aken, Danny Zwaan, Mounir Darrazi, Mike van den Steenhoven, Noah Marti, Gijs Beekwilder, Joey van den Berg, Luca Schut, Martijn Wooter, Onno Loeliger, Tomas de Louw, Lars Sanberg, Sami Mouchih, Zakaria Zirar, Yassin Kaabouni, Mats Alkemade, Steven Wajer, Mike Bekooij, Joël van der Graaf en Björn Beuling.

Nieuw:
Mark de Vries (Katwijk), Melvin van Stijn (SJC), Julian Autar (Quick Boys) en Tim Bloemendaal (Quick Boys).

Vertrekken:
Michael Bekkers (Rijnsburgse Boys), Robert Steemers (Warmunda) en Tom Kroon (vriendenteam), Sohaib Echahbouni (n.n.b.), Clé Vos de Mooij (n.n.b.), Jordly Petronia (n.n.b.) en Lulinho Martins (n.n.b).