Timo als Pupil van de Week

“Pupil van de week” Timo Beekmans was blij verrast dat hij hoofdtrainer Henk Wisman mocht assisteren bij de wedstrijd van Ter Leede tegen promovendus SV Argon. Na de warming-up betrad hij samen met scheidsrechter Jobse het hoofdveld op sportpark de Roodemolen. Onder begeleiding van deze man in het zwart ging Timo er na een waardige minuut stilte vanaf de middenstip met de bal vandoor. De Argon keeper had geen antwoord op zijn geplaatste schot in de rechterhoek. Dit goede voorbeeld deed volgen want in de 3de minuut van de wedstrijd scoorde Siali de 1-0 voor Ter Leede in diezelfde hoek. Na de 34ste minuut stond Timo weer te juichen in de dug-out toen Vincent Ammerlaan de toegekende penalty wist te verzilveren. Het goede spel van Ter Leede werd trouwens door het hele team van JO11 ondersteund. Zijn ploeggenoten en broertje zaten als ballenjongens rondom het veld. Hun inzet en toewijding zorgden ervoor dat de Argonauten niet op adem konden komen en met een 2-0 achterstand de rust in gingen. Tijdens de theepauze nam pupil Timo het doel van reserve keeper Ruben van der Does onder vuur. Van de 10 penalty’s wist hij er maar liefst 4 te verzilveren.

Ook in de tweede helft was Ter Leede overmachtig, al namen ze wel wat gas terug. Zo ook de ballenjongens, want tegen het eind van de wedstrijd werd menig post tijdelijk verlaten vanwege een sanitaire stop. Toch wist Ter Leede nogmaals te scoren in de 81ste minuut. Hiermee werd de eindstand bepaald op 3-0. De onvergetelijke dag van Timo werd afgesloten in de bestuurskamer waar hij een bal, een rugzak, en een T-shirt met handtekeningen van het hele team in ontvangst mocht nemen. Op zijn borst prijkte trots de handtekening van niemand minder dan Tomas Arroyo. Net als Timo de spil van de verdediging. Deze vervroegde Sinterklaas cadeaus werden aangeboden door de Ter Leede doelpuntenmaker van die middag, Vincent Ammerlaan. Moe maar voldaan reisde Timo vervolgens af naar zijn oma’s in Brabant voor een gemoedelijke Sinterklaasavond.

Timo wil heel graag de Activiteitencommissie en dan in het bijzonder Michiel Rambat bedanken voor deze onvergetelijke middag.