Topaffiches voor Ter Leede Vrouwen 1, mis ze niet!

Zaterdag 18 januari en zondag 26 januari staan er twee hele mooie uitdagende wedstrijden/activiteiten op het programma voor het vlaggenschip van het vrouwenvoetbal van Ter Leede. Deze wedstrijden staan allemaal in het teken van voorbereiding op de belangrijke bekerwedstrijd in de 1/8 finale tegen Eredivisionist Excelsior/Barendrecht op zaterdag 1 februari (aftrap 12.45 uur) en het vervolg van de competitie op zaterdag 8 februari (aftrap 13.00 uur) in de wedstrijd tegen de huidige kampioen van de topklasse van het Vrouwenvoetbal DTS ’35 EDE.

Zaterdag 18 januari neemt Ter Leede Vrouwen 1 het in een oefenwedstrijd op tegen het Beloftenteam van AJAX. De aftrap op het hoofdveld is om 13.30 uur.
In het beloftenteam van AJAX speelt Rosa van Gool. Rosa speelde tot en met het vorige seizoen in de jeugd van Ter Leede en heeft sinds dit seizoen de overstap naar het beloftenteam van AJAX mogen maken.

Zondag 26 januari staat de eerste editie van de Ter Ladies Cup op het programma.
Naast Ter Leede zullen vanuit de Nederlandse Vrouwen Eredivisie VV Alkmaar en ADO Den Haag deelnemen en maakt de huidige nummer 2 uit de Vrouwen Bundesliga TSG Hoffenheim het toernooi compleet.

Zowel zaterdag 18 januari als zondag 26 januari dus TOP-Vrouwenvoetbal van het allerhoogste niveau op ons eigen sportpark de Roodemolen.

Wij nodigen jullie graag uit te komen kijken! Iedereen is van harte welkom en vertel het rond, zodat er veel publiek komt.
Wij hopen jullie allemaal te zien bij de komende topwedstrijden van het vlaggenschip van het Vrouwenvoetbal van Ter Leede.

Met sportieve groeten,
Speelsters en technische staf Ter Leede Vrouwenselectie