TRAINEN TOT 15 JUNI, en langer

Afgelopen week hebben we in zowel het jeugdbestuur als het hoofdbestuur gesproken over de vraag hoe lang we dit jaar doorgaan met trainen. Door de “corona-break” heeft alles een aantal weken stil gelegen en het ligt voor de hand om nu langer door te gaan met trainen dan in een normaal seizoen. Volgens de KNVB gaat 90% van de verenigingen de hele zomer door. Wij betwijfelen dat omdat we van verenigingen andere signalen hebben ontvangen. Bovendien lijkt het ons goed om toch een paar weken te stoppen om fysiek en mentaal weer even kort te herstellen en dan aan het einde van de zomervakantie weer helemaal topfit te beginnen.

Daarom hebben we besloten om tot 15 juni volledig door te trainen. Daarna kunnen teams nog twee weken langer doortrainen als zowel spelers als trainers dat willen. Via jullie trainer zal dit per team worden gecommuniceerd.  Om het overzicht te houden graag trainen op de huidige dagen en tijd zodat alles voorspoedig kan verlopen. De zaterdag wordt nu goed benut met trainingspartijtjes en deze mogelijkheid blijft bestaan. Het aanmelden verloopt via de wedstrijdsecretaris en de coördinatoren apps.  Op 4 juli begint voor iedereen de zomervakantie!

Aan het einde van de vakantie wordt het seizoen geopend met de voetbal vakantieweek.  De inschrijving zal binnenkort starten dus hou de site en Facebook in de gaten!  Ook begint tegen het einde van de zomervakantie de normale voorbereiding op het nieuwe seizoen. Spelers zullen hierover, zoals altijd, geïnformeerd worden door de trainers/begeleiders van de jeugd en de trainers van de vrouwen en mannen.

 Het (jeugd-)bestuur.