Trainingen en slotdag 18 juni

Het einde van het seizoen nadert en voor de meeste teams worden de laatste wedstrijden of toernooien gespeeld.

Voor de jeugdteams geldt dat de trainingen blijven doorgaan tot en met de week van de slotdag zaterdag 18 juni.  Hierdoor kunnen wij zolang mogelijk blijven voetballen want door Covid hebben we toch een aantal weken niet of minder getraind. Voor de bovenbouw teams kan het zijn dat de trainingstijden of dagen iets veranderen vanwege oefenwedstrijden.  Dit zal via de teamapp en trainer worden gedeeld.

Op zaterdag 18 juni is onze slotdag. Zoals via de teamapps gedeeld gaat de jeugd van 9:00 – 13:00 een onderling klutstoernooi spelen.  Dit geldt vanaf de ukken t/m JO17.  De oudste lichtingen van de jeugd zullen gaan aansluiten bij de senioren. Dit betreft de JO18,J019 en MO19.   De teamindelingen van het klutstoernooi worden nu gemaakt en binnenkort via de teamapps en site gedeeld.

Na 18 juni zullen we ook weer gaan beginnen met het innemen van het materiaal en de team tenues. Voor de team tenues geldt dat deze conform afspraak weer compleet moeten worden ingeleverd in de team tas.  De begeleiders wordt gevraagd om zo snel mogelijk hiermee te starten.  Op donderdag avond 23 juni van 19:30-20:30 en donderdag 30 juni van 19:30 – 20:30 zal de kledingcommissie in de kantine aanwezig zijn om alles in te nemen.

De teamindelingen voor het komend seizoen worden begin juni weer bekend gemaakt via de site en de nieuwe teamapps.

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie Ter Leede