Trainingskamp Benalmadena – Dag 2

07 Januari 2022, om 08:00 stipt zat iedereen fris en fruitig aan de ontbijttafel. Broodjes, ei, worstjes en nog veel meer lekkernijen waren beschikbaar.
Om 08:45 snel de bus om voor de eerste training van vandaag. Lekker rustig werd afgewisseld met pass&trap en core oefeningen. Na de training kreeg iedereen wat vrije tijd maar om 12:30 stond de lunch alweer gepland.
Zodoende om 13:15 weer richting het trainingsveld voor wel een hele speciale “training”. De eerste 30 minuten stonden in het teken van een salsa-les. Een hele enthousiaste instructeur zorgde voor een gezellige en intensieve work-out. Na de salsa les werd nog een mini-toernooitje gehouden en om 15:00 zat iedereen weer in de bus richting het hotel. Nu kreeg iedereen tot en met het avond eten lekker wat vrije tijd. Er werd op het strand gelegen, spelletjes gedaan en rondgelopen door Benalmadena.

Na het uitgebreide buffet stond de “Game Night” op de planning. Er werden 5 teams gesmeden om te strijden voor de ultieme eer, stroopwafels. Als eerste werd het spel gespeeld, “Wie ben ik?”. Door middel van gesloten vragen moesten de teams achter de identiteit van de stafleden komen.
Bij het tweede spel ging het erom wat je allemaal wist over een bepaald onderwerp. De teams kregen 2 minuten om tot een top 5 te komen. “Team Kristel” ging met de felbegeerde prijs terug naar de hotelkamers. Hierna snel naar bed want zaterdag staan er 2 wedstrijden op de planning!