Trainingskamp Benalmadena – Dag 3

08 Januari 2022, VR2 zat heel stipt, samen met hun tijdelijke coach, om 08:00 aan de ontbijttafel. Of toch niet. Helaas werd de wedstrijd last minute afgeblazen(om 00:24), dus kreeg VR2 wat extra slaap. Met de gehele selectie werd dus om 08:30 ontbeten.
Om 10:00 uur deed VR1 een korte wandeling over de boulevard om buiten een korte teammeeting te houden.
Om 11:00 was iedereen weer aanwezig in de lobby om richting Arroyo de la Miel te gaan. Hier wachtte een bekende voor VR1, DTS VR1.
VR2 kwam zelf met een leuk idee om met een kabelbaan boven naar de berg te gaan en dan terug naar beneden te wandelen. Dit als mooie vervanging voor de misgelopen wedstrijd.

De wedstrijd van VR1 eindigde in 2 – 0 voor DTS, het spel zag er verder wel goed uit. Dus een goed begin voor de tweede seizoenshelft.
Als leuk extraatje keerde in de rust, helaas tijdelijk, onze Amerikaanse superster Mirthe terug binnen de lijnen. Omdat de wedstrijd van VR2 helaas niet door ging, kregen Sophia en Renate ook nog de kans om wat minuutjes te maken in VR1. Super gedaan allemaal!

Na de wedstrijd gelijk terug naar het hotel voor een welverdiende lunch. Maar zonder VR2 want die liepen nog ergens in de bergen! Rond een uur of 3 kwamen ze kapot terug van de lange wandeling. Ze hebben uiteindelijk meer dan 11 Km gelopen in 2.5 uur. Bikkels!

De hele middag stond in het teken van relaxen. Geen planning, dus er werd ultiem genoten van het heerlijke weer in Spanje. Met als leuk feitje van de dag: de hoofdtrainer heeft 6 – 3 verloren van de keeperstrainer met tafeltennis. Ondanks de uitslag was het wel een spannende wedstrijd!

Maar uiteindelijk krijgt iedereen honger en moest er gegeten worden. Dus rond 19:00 zat bijna iedereen weer netjes in het restaurant.
Maar er stond nog een leuk spelletje op de planning. Er waren 6 kaartjes gemaakt met elk een eigen thema zoals, film, logo’s of landen. De teams moesten de antwoorden opschrijven en aan het einde werd gezamelijk gecontroleerd. Team ‘Julie H’ trok aan het langste eind en won dit spel.
Na het spelletje was iedereen weer vrij om te doen waar ze zin in hadden.
Wel in het achterhoofd dat zondag om 07:30 ontbeten moet worden. Want zondag ochtend staat de laatste activiteit op de planning.