Trainingskamp Benalmadena – Dag 4

09 Januari 2022, met toch wat vermoeide speelsters zaten de meeste precies om 07:30 aan de ontbijttafel. De laatste keer met z’n allen ontbijten in hotel Triton. Maar het moest een snelle hap worden want we hadden een strak schema. Om 08:15 stond de bus klaar om naar de laatste activiteit te gaan, padellen! 8 banen, 32 rackets en genoeg ballen hadden we tot onze beschikking om lekker fanatiek het trainingskamp af te sluiten. Wel hebben we gezien dat Lieke misschien na haar voetbal carriere de switch zal maken naar competitief Padel. Wat een mooie techniek. Wendel plukte als dubbel maatje daar goed de vruchten van.

Om 10:30 snel terug naar het hotel zodat iedereen zich nog even kon opfrissen voor de reis terug naar NL. Vanwege een vervroeging van de vlucht zat iedereen netjes om 11:45 voor de laatste keer in de bus, op naar het vliegveld. Iedereen was moe maar er werd nog mooi afgesloten met ons clublied. De bus schudde zelfs door alle springende speelsters.
Het was geen Ter Leede trainingskamp als zelfs het inchecken en boarden in Spanje geen problemen opleverde. Door het trage inchecken en de lange rij bij de douane, moesten de laatste 2 van de groep sprintend(ja, rennen was niet snel genoeg) naar de gate. Gelukkig met nog 30 seconden voordat de gate dicht ging, kwamen we aan.
Om klokslag 17:00 landde we op Schiphol.

Al met al, volgens mij heeft iedereen een super tijd gehad en ook al gaat de auteur (lees: Lars Meijer) na dit seizoen Ter Leede verlaten, zal hij iedereen heel erg missen en heeft hij van elke seconde genoten.

Alle sponsoren hartstikke bedankt dat we dit mogelijk hebben kunnen maken. Ondanks alle perikelen was het een geweldig trainingskamp en hebben we er van genoten.
Nu even afwachten hoe de ontwikkelingen in NL zijn omtrent Corona en of we nog gaan voetballen dit seizoen. We shall see!