Trainingsweekend Ter Leede vrouwen selectie

In het weekend van 25 augustus vertrokken op vrijdag ongeveer 40 personen van onze Vrouwen afdeling, in geel rode busjes, richting Boekelo. Hoofddoel van dit weekend was om de totaal vernieuwde groep nader kennis met elkaar te laten maken en de zware arbeid tijdens de voorbereiding gepast af te sluiten.  Na aankomst werd er ingecheckt in de accommodatie en volgde en lichte training. Nadat ook de meiden die niet direct meekonden reizen waren gearriveerd werd gebruik gemaakt van een uitgebreid buffet. Na het eten kon men zich terugtrekken op de kamers om de opdrachten voor de avond in groepsverband voor te bereiden. Tijdens een presentatie werd door iedere groep aangegeven wat de doelstellingen, verwachtingen en ambities waren voor het komende seizoen. Wel duidelijk werd dat deze groep, zonder uitzonderingen, wil gaan voor het beste resultaat. Hierna werd een gezellige quiz, in elkaar gezet door Mandy, gehouden. Tijdens deze quiz werden aardig wat weetjes van de individuele meiden bekend.

Op zaterdag stonden twee oefenwedstrijden gepland, De eerste combinatie speelde in Oldenzaal tegen FC Berghuizen. De wedstrijd ging gelijk op en speelde zich vooral af op het middenveld. Bij Ter Leede werd wel duidelijk dat de komende week hard gewerkt moet worden aan bal/ en bewegingssnelheid. Vlak voor het eindsignaal werd de wedstrijd alsnog beslist in het voordeel van Ter Leede , einduitslag 1-0. Om vijf uur speelde de tweede combinatie tegen Jong PEC Zwolle. Vorig seizoen nog een geduchte tegenstander in de Topklasse. Ook deze wedstrijd verliep rommelig en het robuuste spel van Ter Leede, gespeeld tegen ADO Den Haag, was in deze wedstrijd niet te zien. De meiden werkte wel 90 minuten keihard voor een goed resultaat. Door een hoosbui (met grote hagelstenen) direct in het begin waren veel meiden verkleumd. Na 90 minuten stond er 2-3 voor PEC Zwolle op het scorebord. Een geflatteerde uitslag zeker gezien de onterechte strafschop die PEC Zwolle cadeau kreeg.

Na deze wedstrijd vertrok het gezelschap naar het centrum van Zwolle waar gezamenlijk een pizzeria onveilig werd gemaakt. Na terugkomst werden voorbereidingen getroffen voor een uitgaansavond. De hele groep vertrok naar een tent voor 16+, leuke ervaring voor onze 25plussers uit de selectie. Op zondag was het alweer tijd om de koffers te pakken en richting Sassenheim te vertrekken. We hebben een geslaagd trainingsweekend achter de rug, waar het eerste uitgangspunt ” Elkaar beter leren kennen” bijzonder goed geslaagd is.
Op naar het begin van de bekerwedstrijden.