Triple verlengt sponsorschap met v.v. Ter Leede

Wij zijn verheugd aan dat Triple Investments Group haar partnerschap met de club versterkt door een verlenging van het sponsorschap van Triple Detachering & Advies, een vooraanstaand bedrijf binnen de arbeidsbemiddelingssector. Het voortzetten van het partnerschap onderstreept de toewijding van beide partijen aan de club en de lokale gemeenschap. Triple zal de komende 3 jaar op de rug van het shirt te bewonderen zijn.

Deze verlenging bouwt voort op de samenwerking tussen v.v. Ter Leede en Triple, waarbij Triple vanuit clubliefde en ondernemerschap bijdraagt aan de doelstellingen van de club. Het partnerschap is gebaseerd op gedeelde waarden, integriteit en groei, waarbij Triple Investments Group het belang van lokale betrokkenheid stimuleert.

Frans Kenter, directeur van Triple Detachering & Advies, benadrukt het belang van de verlenging: “We streven ernaar niet alleen professionele diensten te leveren, maar ook actief bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van lokale belangen. Deze verlenging met v.v. Ter Leede stelt ons in staat onze betrokkenheid te versterken en een blijvende positieve maatschappelijke impact te hebben.”

Het sponsorschap zal niet alleen de zichtbaarheid van Triple Detachering & Advies vergroten, maar ook bijdragen aan de groei en stabiliteit van v.v. Ter Leede, zowel op als buiten het veld.