Tussenstand Grote Clubactie

Beste clubleden,

We hebben de eerste week van de lotenverkoop achter de rug en wat ben ik ontzettend trots op onze lotenverkopers. Sommige leden waren afgelopen week te druk met de Sassenheimse feestweek en vooral te vinden op de kermis, maar zeker de jongere leden zijn als een malle aan het verkopen geweest.

50% van ons doel behaald

In de kantine hangen twee lotenmeters en daar mogen we al op aangeven dat we 50% van ons doel hebben behaald. We hebben dus al € 2500 opgehaald voor Ter Leede. We zijn goed op weg om ons streefbedrag te halen. Hoe tof zou het zijn als we daar gewoon overheen gaan.

Momenteel staat Lizz van Eik bovenaan met de online verkoop van de loten. Zij heeft inmiddels al 54 loten verkocht. Wat super goed. Lizz we zijn heel blij met jouw inzet. Dat is echt goud waard voor onze club.

Superloten

Dit jaar zijn er ook al 5 mensen geweest die een Superlot voor de club hebben gekocht. Hoe gaaf is dat! Hier zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Gaat het ons lukken om hiermee de feestavond te winnen ter waarde van € 5.000?

Met drie kopers zijn we op de foto geweest en met de andere kopers willen we dat uiteraard ook doen.

Wij danken meneer Snijders en meneer de Jong voor het prachtige gebaar aan de club.

Wij danken ook dhr. de Kok van Freeline Organic Food BV. voor het kopen van een super lot.

Wil jij de club ook steunen?

Vele kinderen komen nog langs de deuren of langs de lijn om loten te verkopen. Koop een lot van onze jeugd of koop met jouw team ook een Superlot. Ken jij ondernemers die ook een bijdrage willen leveren? Wijs ze dan op het superlot of breng ze in contact met onze club. Je steunt hiermee je eigen club.

Heb je nog vragen? Je kan me altijd een berichtje sturen naar biancavanharskamp@terleede.nl.

Bianca van Harskamp

Clubcoördinator van de Grote Clubactie bij Ter Leede