UDO E2- Ter Leede E2 3-4 (videoverslag)

Uit bij UDO. Strakke wind maar gelukkig droog.

Met een voltallige bezetting werd een begin gemaakt aan deze 3e wedstrijd in de competitie. Winnen is belangrijk na het eerste verlies 3 weken geleden tegen Katwijk. Alex en Thomas hadden woensdag nog in Feyenoord gespeeld en met 6-5 gewonnen. 1 goaltje ieder. Maar een extra wedstrijd op woensdag spelen is pittig. Thomas ging vrijdag nog door zijn enkel en Alex kwam kracht tekort in deze wedstrijd. Rust dus de komende dagen.

image

Er werd zwak begonnen. Passes kwamen niet aan en er werd niet kort gedekt. Aanvallend veel balverlies. Kortom, de kwaliteiten die dit team bezit (snelheid, combinatiespel en vechtlust) waren aan het begin ver te zoeken.

Dit leidde al snel tot een tegengoal. Levi frommelde er nog een in aan onze kant maar helaas werd dit snel gevolgd door 2 goals van UDO. Uit een corner allebei.

Met 3-1 achter en een hinkelende Alex floot de scheids voor rust. Trainer Bob van Aken heeft de mannen waarschijnlijk goed toegesproken in de kleedkamer. Na rust stonden de neuzen namelijk wel de goede richting op. De scherpte was er nog niet helemaal, maar de wil om te winnen wel en het combinatiespel was weer terug. Dit leidde tot goals van Xavier, Rein en Thomas en uiteindelijk een benauwde maar zeer welkome overwinning.

Zie hier de beelden:

En mooie omhaal van Alex uit een corner van Thomas in het team van Feyenoord en nog veel meer verrichtingen van de E2 mannen zijn ook dit seizoen weer te volgen via: Videokanaal Ter Leede E2