UDO F9 – Ter Leede F7

Beste voetbalvrienden, Zaterdag 9 april stond er een zeer zware wedstrijd op het programma. Uit tegen UDO, de nummer 2. Direct na het fluitsignaal was het nog even wennen aan het vochtige veld. De eerste halve kans van UDO vloog er direct in. Een vervelende start, Ter Leede had het moeilijk en kon geen vuist maken. Fanatiek verdedigend hielden we stand, maar UDO was leep en wist iedere keer de vrije man voorin te vinden. Snel viel ook de 2-0.

Daarna was het over. Iedereen ging de strijd aan, combinaties en de pass lukte opeens weer en via een mooie counter wist Youri de aansluitingstreffer te maken. Over en weer ging het, maar de stand veranderde niet tot aan de rust. De dames en heren konden eindelijk hun energiepijl weer aanvullen met een heerlijk glas limonade.

Direct in de tweede helt kwamen we fanatiek uit de startblokken. Dawid, nog vol energie omdat hij tijdens de hele eerste helft bij de verkeerde vereniging aan het wachten was, werd snel gevonden en een mooie loopactie en uithaal zorgde voor de 2-2. Vlak daarna eenzelfde actie en Dawid werd gevonden…2-3…klasse! Daarna had de scheidsrechter af moeten fluiten. Wij waren door onze krachten heen en de tegenstander had een aantal mooie individuele acties voor ons in petto. De wedstrijd duurde 6 minuten te lang….helaas werd het 6-3. Maar we hebben met z’n alle gestreden en dat is een mooi compliment waard.

De laatste 2 wedstrijden maken we weer een kans en is de 5e plek nog steeds in zicht. Goed gedaan F7!