Uitnodiging OldStars walking football kick-off bij Ter Leede

Beste voetballiefhebber,

Op zaterdag 22 september is de aftrap van OldStars walking football bij Ter Leede. De kick-off is het eerste walking football-evenement in Sassenheim Deze aftrap wordt georganiseerd door de voetbalvereniging Ter Leede en het Nationaal Ouderenfonds.

OldStars walking football
OldStars walking football is een variant op het reguliere voetbal. Bij dit speltype mag er alleen gewandeld worden en dus niet gerend. Dit om blessures te voorkomen en 55-plussers de mogelijkheid te bieden om zo lang mogelijk te kunnen blijven voetballen. De nadruk ligt op het positiespel en het is het de perfecte variant voor mensen die lang niet hebben gevoetbald of nu pas willen beginnen met voetbal. Plezier en sociale contacten staan bij OldStars walking football voorop. Het Nationaal Ouderenfonds is, in samenwerking met de KNVB en de Eredivisie, landelijk kartrekker van de snelgroeiende spelvorm. Meer informatie, nieuws en ontwikkelingen over het concept is te vinden op www.oldstars.nl.

Programma
Het programma start op 22  september om 11.45. Onderstaand vindt u het volledige programma van het evenement:

11.45 uur          Koffie en ontvangst door Ter Leede

12.15 uur          Toelichting op het initiatief door het Nationaal Ouderenfonds

12.45 uur          Omkleden

13.00 uur          Introductie op het veld

13.45 uur          Afronding op het veld en mogelijkheid tot douchen

14.00 uur          Afsluiting in de kantine

De accommodatie van voetbalvereniging Ter Leede is de locatie voor de aftrap. Het adres daarvan is Roodemolenweg 10, 2171 AX Sassenheim.

Aanmelden en contact
Wij nodigen u van harte uit om als deelnemer of belangstellende vereniging aanwezig te zijn. Zodra u geïnteresseerd bent in het initiatief kunt u hierover contact opnemen met  IJsbrand Knetsch (0633645671)of Willem van Harskamp (0628379301of stuur een email

naar info@oldstars.nl. Wij zien uw reactie graag tegemoet en hopelijk tot snel op Sportpark de Roodemolen.

Met vriendelijke groet,

Voetbalvereniging Ter Leede en het Nationaal Ouderenfonds